Foto storitve

Za vas izpeljemo hitro in učinkovito fotografiranje družabnih dogodkov, uradnih dogodkov, zabav, novinarske konference, predstavitve, obletnice, seminarje in konference, srečanja, predavanja, plese in slovesne dogodke, športne prireditve. 
Z našimi fotografijami postane vaš dogodek, prireditev ali ime podjetja za zmeraj zabeležen in kadarkoli pripravljen za uporabo. Zraven fotografij pa vam omogočamo preko našega portala objavo fotografij iz vašega dogodka dostopnega širši javnosti in zainteresiranim medijem. Vse to je garancija za vašo še boljšo prepoznavnost in medijsko pokritost. Dovolite, da vam prav mi pomagamo doseči boljšo prepoznavnost in nove uspehe na trgu.

Za vse informacije v zvezi z storitvam, se obrnite na e-poštni naslov je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Storitve portala

Foto storitve
   - novinarske konference
   - družabni dogotki
   - športni dogodki
   - predstavitve
   - zabave

Sledite nam

[social type="facebook" title="Facebook" color="yes|no"]http://www.facebook.com/photospeed.si[/social] [social type="twitter" title="Twitter" color="yes|no"]https://twitter.com/PHOTOSPEEDsi[/social] [social type="google-plus" title="Google-Plus" color="yes|no"]https://plus.google.com/u/0/+SašoKljučarič/posts[/social] [social type="youtube" title="Youtube" color="yes|no"]https://www.youtube.com/channel/UCO7pk8PVk0NwJ5w5WfTGwZQ/[/social]

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.