Košarica

8. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, Celje 13.12.2015 (Ogled fotografij ni priporočljiv za mlajše od 18 let!)

 

Na 8. sLOVErotiki zabeležili rast obiska in navdušenje obiskovalcev – Nagrada za najboljši nastop letos v roke slačifantom iz skupine The Hunks of Desire

8. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend na celjsko sejmišče pritegnil še več obiskovalcev kot leto prej, je izpolnil pričakovanja. Več kot 70 % anketiranih obiskovalcev je namreč na to vprašanje odgovorilo pritrdilno, dobra polovica pa je sejem tudi ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici). Iz družbe Celjski sejem, organizatorja sejma, sporočajo, da je letos v treh večerih sejem obiskalo 10.857 obiskovalcev, kar je približno 10-odstotna rast v primerjavi z 2014.

Nagrada za najboljši nastop letos za trio slačifantov

V treh sejemskih večerih se je na 8. sLOVErotiki odvilo več kot 40 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje so dodatno popestrili nastopi plesalk Plesnega studia Mademoiselle, ki so obiskovalce sejma navduševale s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu, pa tudi plesna presenečenja razstavljavcev in navdušenih obiskovalcev, ki so se radi odzvali povabilu nastopajočih, da se jim pridružijo na odru.
Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop so si letos prislužili postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Angelo, Juan Carlos - JC in Melvyn so izdatno poskrbeli za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva, ki jih je nagradilo z glasovi za nagrado občinstva. Po številu zbranih glasov obiskovalcev jim je sicer sledila ruska pornesa Lola Taylor.

Monday, 14 December 2015

Storitve portala

Foto storitve
   - novinarske konference
   - družabni dogotki
   - športni dogodki
   - predstavitve
   - zabave

Sledite nam

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.