Košarica

Nazaj

9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, Celje 9.12.2016 (Ogled fotografij ni priporočljiv za mlajše od 18 let!)

Uspešen 9. erotični sejem sLOVErotika – Nagrada za najboljši nastop letos striptizeti Boniti
9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend potekal na celjskem sejmišču, je izpolnil pričakovanja razstavljavcev, zadovoljni obrazi obiskovalcev na foto utrinkih sejma pa dokazujejo enako tudi za to ciljno skupino sejma. Iz Celjskega sejma še sporočajo, da so dosegli lanski obisk. Erotični sejem si je v treh dneh ogledalo skoraj 10.700 obiskovalcev.

Največ obiskovalcev 9. sejma sLOVErotika živi v mariborski regiji, sledi savinjska ter Ljubljana s širšo okolico. Med obiskovalci iz tujine je bilo največ Hrvatov, Avstrijcev in Italijanov. Sejem pa so obiskali še Nemci in Madžari. Med obiskovalci je bilo tudi več kot 40 takih, ki so v času sejma praznovali rojstni dan in so jim vstopnico podarili. Več kot 120 obiskovalcev pa je bilo v nedeljo tudi takih, ki so sejem obiskali v večjih skupinah in so izkoristili akcijo 3 + 1 (pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, so četrto vstopnico podarili). Med obiskovalci sejma so v petek prevladovali moški, v soboto in nedeljo pa je sLOVErotiko obiskalo več parov.

Razstavljavci že potrdili sodelovanje prihodnje leto
Odzivi razstavljavcev na 9. sLOVErotiki so bili zelo dobri. Tuji razstavljavci, ki so se na sejmu predstavili prvič (največji nudistični klub z wellnessom in hotelom v Avstriji Wellcum, pa tudi organizator treh erotičnih sejmov Eros & Amore v Avstriji), so bili navdušeni nad samo organizacijo sejma, scensko podobo in odzivom obiskovalcev. Oba sta že potrdila sodelovanje tudi na 10. sLOVErotiki v 2017.

Tudi Spletno oko, prijavna točka, ki slovenskim uporabnikom interneta že od leta 2007 omogoča anonimno prijavo posnetkov spolnih zlorab otrok in domnevno nezakonitega sovražnega govora, je zbrala veliko novih kontaktov obiskovalcev. Podjetje Viar, ki je na sejmu predstavilo svoj ViarBox, pa je navezalo stik s producenti erotičnih vsebin v regiji in tako izpolnilo svoj cilj.

Nagrada za najboljši nastop letos za blondinko Bonito
V treh sejemskih večerih se je na 9. sLOVErotiki odvilo več kot 40 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje je dodatno popestrila modna revija ter nastopi domače pornese La Toye, ki je bila gostja sejma.

Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop si je sicer letos prislužila nadpovprečno aktivna članica atraktivnega in mednarodno priznanega kolektiva eksotičnih plesalk Angels Of Sin Bonita. Bonita se od svojih kolegic razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi, ko se na odru pojavi oblečena kot nuna ali pa v policijski uniformi. Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, zimzelena ikona glamurja in spolne privlačnosti. Po številu zbranih glasov obiskovalcev ji je sicer sledila madžarska pornesa Simony Diamond.

Saturday, 10 December 2016

Storitve portala

Foto storitve
   - novinarske konference
   - družabni dogotki
   - športni dogodki
   - predstavitve
   - zabave

Sledite nam

[social type="facebook" title="Facebook" color="yes|no"]http://www.facebook.com/photospeed.si[/social] [social type="twitter" title="Twitter" color="yes|no"]https://twitter.com/PHOTOSPEEDsi[/social] [social type="google-plus" title="Google-Plus" color="yes|no"]https://plus.google.com/u/0/+SašoKljučarič/posts[/social] [social type="youtube" title="Youtube" color="yes|no"]https://www.youtube.com/channel/UCO7pk8PVk0NwJ5w5WfTGwZQ/[/social]

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.