Načini plačila

 

Omogočamo naslednje načine plačila:

  • po povzetju poslano po pošti 
  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine
    (V kolikor ne želite poravnati stroške nakupa s plačilom preko spletnih ali mobilnih načinov, lahko uporabite možnost plačila po predračunu. Po elektronski pošti boste prejeli predračun, katerega lahko poravnate preko svoje spletne banke ali pa s pomočjo UPN obrazca (univerzalni plačilni nalog))
  • plačilo PayPal

 

Dostava

Naročen material bo dostavljen po povzetju z navadno pošto.
Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave pošte Slovenije.
Če bo naročilo oddano do 12.00 ure v delovnih dneh od ponedeljka do petka, bo BLAGO dobavljeno z navadno pošto najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca po telefonu ali elektronski pošti. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka. V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca.
Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilo fotografij v spletni trgovini. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Napake, zamenjava, vrnitev izdelkov

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik vrne dostavljene izdelke jih bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi.
Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprti embalaži.
Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v osmih dneh od datuma prejema izdelka. Če napake z običajnim pregledom pri prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec obvestiti o njej Photospeed.si (fotografsko športno društvo zaklop) v osmih dneh od dneva, ko je napako opazil, sicer izgubi to pravico.
Photospeed.si (fotografsko športno društvo zaklop) ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine eden mesec, odkar je bil izdelek izročen.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico zahtevati, da:

  • fotografijo z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali
    vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik oz. kupec tudi pravico, da od ponudnika zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih izdelkov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka.

 

Cena

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.