Portal Photospeed.si dosega visok mesečni doseg uporabnikov, zato je primeren za oglaševanje vseh vrst izdelkov in storitev. Še posebej je portal primeren za ciljno oglaševanje na področju športnega marketinga, kajti osnova, specialnost portala je športna fotografija. Zaradi tega dejstva je v tem segmentu še posebej učinkovit, saj je med fotografskimi športni portali vodilni, in v celotni regiji Jugovzhodne Evrope ponuja največ. Zaradi kvalitete fotografij je s tem tudi daleč najbolj obiskan portal za fotografsko športno tematiko, katerega storitve uporabljajo tako mediji kot zasebni uporabniki. Seveda nudimo tudi oglaševanje vsem ostalim posameznim oglaševalcem, podjetjem in proizvodom širše potrošnje.

Načini oglaševanja:
Oglaševanje je trenutno mogoče z oglasno pasico  velikosti 468x60 px (header),728x90 px (oglasa pred novicami), oglas 300x400 (zraven novic) in 468x90 px (na koncu novic). Sprejemamo naslednje pasice datotečnih formatov .jpg, .png, .gif, animiran .gif in .swf.

Za vse informacije v zvezi z oglaševanjem, se obrnite na e-poštni naslov je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 Postavitev oglasov