Cart

Back

Sunday, 26 September 2021

V ritmih bossa nove z Ario, Brežice 25.9.2021

primi sui motori con e-max.it

Vokalno skupino Aria sestavljajo dobovska dekleta, sopranistki Sara Tomić in Anja Bogovič, mezzosopranistka in vodja Katja Bogovič ter altistki Ela Urek in Anja Tomše. Delujejo kot sekcija Kulturnega društva Zvezda Dobova od leta 2013.
Redno koncertirajo ter sodelujejo na kulturnih prireditvah širom po Sloveniji in izven meja naše države. Izvedle so kar nekaj samostojnih koncertov, akustičnih glasbenih večerov ter sodelovale z glasbeniki ter glasbenimi zasedbami kot so kitarist Robi Petan, skladatelj Tine Bec, zborovodkinja Monika Fele, Ženski komorni zbor Čarnice, Gasilski pihalni orkester Loče, Klapa Šufit iz sosednje Hrvaške ...
V novembru 2015 so se prvič udeležile Regijskega tekmovanja odraslih vokalnih zasedb in osvojile srebrno odličje, novembra 2016 so na tematskem regijskem tekmovanju Sozvočenja prejele posebno priznanje za zanimivo sestavo sporeda ter nagrado za najperspektivnejšo zasedbo. Leto 2017 je bilo še posebej intenzivno - na Pesmi Posavja so osvojile prehodni pokal kot najzanimivejša zasedba revije, na Regijskem tekmovanju v Celju srebrno plaketo, na mednarodnem zborovskem tekmovanju v Bratislavi pa so prejele zlato priznanje. Maja 2019 so se z mednarodnega zborovskega tekmovanja v Benetkah vrnile z zlatim odličjem kot finalistke Grand Prix-a, prejele pa so še nagrado strokovne žirije za izjemno izvedbo slovenske ponarodele pesmi Nocoj pa, oh, nocoj.
So prejemnice priznanja Krajevne skupnosti Dobova za izredne dosežke na področju zborovskega petja.

Sunday, 26 September 2021

Storitve portala

Foto storitve
   - novinarske konference
   - družabni dogotki
   - športni dogodki
   - predstavitve
   - zabave

Sledite nam

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.